SINCE 1989

Coifferia

Discover Yourself by Florin Buzan | Make-up Studio Bucuresti

Cine este Florin Buzan?


Inca de mic pot spune ca am fost atras de frumos, in toate formele lui. Apoi, treptat, fiind fan Michael Jackson  si stiindu-i problemele de piele cauzate de Vitiligo, a inceput sa ma intereseze cum reusea sa isi acopere perfect petele albe cu ajutorul make-up-ului. Atunci, mi-am dat seama de aceasta lume fascinanta, total necunoscuta pentru mine.

1383956_439326549500927_1286856626_nDe aici pot spune ca a pornit totul! La varsta de 19 ani, m-am gandit ca pe langa facultatea ce aveam sa o urmez, as putea urma si cursuri de make-up . Lucru pe care l-am si facut!

Astfel, am inceput lectiile de make-up cu un consacrat make-up artist roman, urmand sa raman in echipa acestuia timp de 3 ani.

Diploma Paris Make-up ForeverOdata cu trecerea timpului, mi-am dorit sa evoluez pe cont propriu si m-am inscris la Scoala Internationala de cosmetice Christine Valmy, pe care am si absolvit-o cu certificat de calificare,  apoi aprofundandu-mi cunostintele la Academia Make-up Forever Paris.

Intors de la Paris, mi-am indeplinit visul de a-mi deschide propriul studio de make-up “Discover Yourself by Florin Buzan”.
semn_dy
De-a lungul carierei am colaborat cu diverse persoane publice, fotografi, reviste si am participat la Fashion Week-uri.

Toata aceasta experienta m-a ajutat sa evoluez ca make-up artist si am inteles ca, desi frumusetea este naturala data de Dumnezeu, machiajul transforma frumusetea intr-o adevarata arta, prin care femeile tind sa se simta mai sigure pe ele.

 

 
Scroll to Top