SINCE 1989

Coifferia

Discover Yourself by Florin Buzan | Make-up Studio Bucuresti

PhiBrows Microblading


Tehnica PHIBROWS Microblading, a fost dezvoltata pentru a se conforma raportului „Phi” (1,618), de asemenea, cunoscut sub numele de „Raportul de aur”, fiind cea mai noua metoda in machiajul semi-permanent prin care se obtine un efect cat mai natural al sprancenelor.

Forma sprancenelor se calculeaza in functie de intersectia de aur (phi 1.618) si morfologia fetei. Crearea formei se realizeaza cu ajutorul compasului de masurare si a aplicatiei de simetrie a fetei. Aceasta metoda de microblading este potrivita in cazul in care clientul vrea sa corecteze forma actuala a sprancenelor, adaugand volum sau completand zonele rare ale acestora. Pentru persoanele care nu au fire de par, vom crea o spranceana noua cu aspect natural. Acesta interventie este ideala pentru persoanele care au suferit diverse afectiuni, iar in urma tratamentului au dus la subtierea sau pierderea firelor de par din spranceana.

Prin tehnica PhiBrows microblading se creaza fire de par cu ajutorul micro-lamei ce imita fluxul natural de crestere a firelor, fiind similare cu firele de par din spranceana pentru un aspect cat mai natural. Scopul tehnicii PhiBrows este de a crea sprancene de care nimeni sa nu isi poata da seama ca au fost supuse unei interventii de tatuaj semipermanent.

Pigmentul se aplica in stratul superficial al dermului folosind instrumente sterilizate. Acesta este ales astfel incat sa se potriveasca cu nuanta naturala a firelor de par. Firele sunt intotdeauna trasate in directia de crestere a firelor de par naturale pentru a realiza un aspect hiper realist. Corectia (retusul) se face la o luna dupa prima sedinta, pentru ca intre 10 si 15% din firele trasate dispar dupa primul tratament.

Tarif Prima sedinta: 600 Lei

Tarif a Doua sedinta: 400 Lei

Culoarea firelor trasate este mai inchisa in primele 5 pana la 7 zile. Dupa cele 7 zile, firele isi pierd intre 40% pana la 50% din intensitate. Daca vi se pare prea inchisa culoarea, nu incercati sa le stergeti prin nici un mijloc. Asteptati 7 zile, iar culoarea se va estompa dupa vindecarea pielii. Durata de stabilitate a culorii depinde in primul rand de tipul de piele. In cazul tenului gras, culoarea va rezista mai putin.

Expunerea la soare reduce, de asemenea, rezistenta culorii. Dupa finalizarea procedurii, este necesara o reimprospatare in medie la interval de 10- 12 luni. In cazul tenului gras este nevoie la 6- 8 luni. In cazul tipurilor de piele problematice si uleioase, putem avea nevoie de mai multe retusuri (corectii). Vindecarea sprancenelor este complet finalizata dupa 28 de zile .

Daca nu se respecta indicatiile de dupa procedura se pot pierde in proportie de pana la 80% din firele trasate. Clatirea si aplicarea cremei este foarte importanta. Durerea in timpul tratamentului este relativa. In timpul interventiei se utilizeaza anestezic sub forma de gel care elimina in totalitate durerea, dar exista clienti speriati sau persoane foarte sensibile care resimt o durere mai puternica decat cea din timpul unui pensat.

Succesul tratamentului depinde de:

  • Calitatea pielii;
  • Perioada de pos-tratament si ingrijire;
  • Expunerea la diferiti factori externi;

Toti acesti factori sunt in afara controlului artistului, astfel incat orice posibilitate de a oferi garantii pentru tratament este exclusa.

 
Scroll to Top